«Δημοπράτηση μικρών τεχνικών έργων»

Η κατασκευή «μικρών τεχνικών έργων» στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας βγήκε σήμερα στη «Διαύγεια» αναμένοντας τους ενδιαφερόμενους για την ανάληψη του έργου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή τεχνικών έργων στα διοικητικά όρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με σκοπό την αντιστήριξη πρανούς, την αποκατάσταση βατότητας οδών και της προσπελασιμότητας σε παρακείμενες ιδιοκτησίες καθώς και την αποκατάσταση της παροχετευτικότητας αγωγών για την αποφυγή μελλοντικών πλημμυρικών φαινομένων με την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης από σεραζανέτ, την κατασκευή ή/και ανακατασκευή σωληνωτών και τάφρων απορροής ομβρίων, την κατασκευή ιρλανδικής διάβασης, την επέκταση υφιστάμενου γεφυριδίου από τσιμεντοσωλήνες κ.λ.π.

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων προβλέπεται να είναι τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται σε 70.799,60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α με τη σχετική χρηματοδότηση να έχει εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι οι Τοπικές Κοινότητες Λουσικών, Ματαράγκα, Άρλας, Κάτω Αλισσού, Καγκαδίου, και Μιχοϊου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων