Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου: “Η κατάρρευση της τιμής της πατάτας αφανίζει ό,τι έχει απομείνει από τον αγροτικό κόσμο της Δυτικής Αχαΐας”

Η κατάρρευση της τιμής της πατάτας αφανίζει ό,τι έχει απομείνει  από  τον αγροτικό κόσμο της Δυτικής Αχαΐας. 

Καθοριστικό πλήγμα δέχθηκαν  οι  πατατοπαραγωγοί της Δυτικής Αχαΐας ύστερα από την κατάρρευση της τιμής του προϊόντος τους.

«Ο αγροτικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας αφανίζεται. Το τεράστιο κοστολόγιο για την καλλιέργεια της πατάτας, οι  οφειλές των αγροτών στη Δ.Ε.Η. και η κατάρρευση της τιμής του προϊόντος οδηγούν τον αγρότη στην χρεωκοπία. Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να παρέμβει η Πολιτεία ώστε να συνεχιστούν  οι εξαγωγές καθώς λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, των συνεχόμενων μέτρων και των περικοπών των συντάξεων έχει μειωθεί σημαντικά η αγοραστική δύναμη και κατ’ επέκταση η κατανάλωση  στην Ελλάδα» τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων