Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου: “Η κατάρρευση της τιμής της πατάτας αφανίζει ό,τι έχει απομείνει από τον αγροτικό κόσμο της Δυτικής Αχαΐας”

Η κατάρρευση της τιμής της πατάτας αφανίζει ό,τι έχει απομείνει  από  τον αγροτικό κόσμο της Δυτικής Αχαΐας. 

Καθοριστικό πλήγμα δέχθηκαν  οι  πατατοπαραγωγοί της Δυτικής Αχαΐας ύστερα από την κατάρρευση της τιμής του προϊόντος τους.

«Ο αγροτικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας αφανίζεται. Το τεράστιο κοστολόγιο για την καλλιέργεια της πατάτας, οι  οφειλές των αγροτών στη Δ.Ε.Η. και η κατάρρευση της τιμής του προϊόντος οδηγούν τον αγρότη στην χρεωκοπία. Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να παρέμβει η Πολιτεία ώστε να συνεχιστούν  οι εξαγωγές καθώς λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, των συνεχόμενων μέτρων και των περικοπών των συντάξεων έχει μειωθεί σημαντικά η αγοραστική δύναμη και κατ’ επέκταση η κατανάλωση  στην Ελλάδα» τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων