Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας: Επιτέλους πότε θα γλυτώσουμε από την καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου;;;;

 

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα ζητήσει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου,  κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας ώστε να ξανά τεθεί άμεσα σε εφαρμογή το ζήτημα της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού του τμήματος  Πατρών – Πύργου.

Επιτέλους πότε θα γλυτώσουμε από την καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου;;;;

 

Την επίσπευση των εργασιών για την ολοκλήρωση της τμήματος Πατρών – Πύργου της Ολυμπίας Οδού θα ζητήσει με υπόμνημά του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Πάτρα.

Τραγικός είναι ο απολογισμός των τροχαίων  δυστυχημάτων που σημειώνονται στην Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου τις τελευταίες ημέρες καθώς σχεδόν καθημερινά  αυξάνονται     οι νεκροί και οι τραυματίες. Η  Εθνική οδός Πατρών- Πύργου δικαίως  θεωρείται ως το πιο επικίνδυνο οδικό δίκτυο στην χώρα, μία σύγχρονη καρμανιόλα, γεμάτη από καντηλάκια και εικονοστάσια για τους νεκρούς τόσων χρόνων.

«Οφείλουμε όλοι οι αιρετοί α’ και β’ βαθμού στην αυτοδιοίκηση, συμπολιτεύσεις και αντιπολιτεύσεις, να απαιτήσουμε δυναμικά και να φωνάξουμε «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ» στο δρόμο- καρμανιόλα… Έλεος… να σταματήσει το μέγεθος της τραγωδίας και η εκατόμβη των νεκρών… Είναι κρίμα και άδικο να θρηνούμε σχεδόν καθημερινά  θύματα στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου. Φθάνει πια. Αρκετές οικογένειες ξεκληριστήκαν στην Δυτική Αχαΐα και όχι μόνο καθώς θύματα θρηνούνται σε όλη την ευρύτερη περιοχή,  η άσφαλτος βάφτηκε κόκκινη. Επιτέλους να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της  Ολυμπίας Οδού και να γίνουν οι βελτιώσεις που έχουμε ζητήσει.

Ανισόπεδοι κόμβοι που συνδέουν το υπόλοιπο οδικό δίκτυο. Κόμβους τόσο στην Κ. Αχαΐα και στο αεροδρόμιο του Αράξου όσο και στην διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ Πατρών,  καθώς και  έξοδοι στον Αλισσό… Να γίνεται πλέον ασφαλή και άνετη η μετακίνηση των ταξιδιωτών καθώς και των επαγγελματιών οδηγών.Επιπλέον να χρηματοδοτήσει η Πολιτεία την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να συνεχίζει την πολλή καλή δουλεία  που κάνει  με τις  σημαντικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο υφιστάμενο δίκτυο καθώς και τις σημάνσεις αλλά και να ενισχύσει τον φωτισμό και  τους φωτεινούς σηματοδότες» τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων