Δήλωση του Δήμαρχου Σπύρου Μυλωνά για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ

«Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια σημαντική ημέρα για όλες και όλους τους υποψήφιους  στο Δήμο μας.

Στα παιδιά που πέτυχαν απευθύνω εγκάρδια συγχαρητήρια. Οι κόποι τους ανταμείφθηκαν και ξεκινάνε τώρα μια σπουδαία διαδρομή που θα τους εξοπλίσει για το μετέπειτα βίο τους. Ξεκινάνε επίσης μια διαδρομή που, εκτός από τις σπουδές, θα διαμορφώσει τις προσωπικότητές τους μέσα σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Στα παιδιά που φέτος δεν τα κατάφεραν έχω να πω το εξής: Στα 18 τους χρόνια η ζωή μόλις αρχίζει. Έχουν εμπρός τους ένα μεγάλο αριθμό επιλογών. Από την επανάληψη της προσπάθειας έως την αναζήτηση επαγγελματικών σπουδών ή τη στροφή στον κόσμο της εργασίας. Χαμένες είναι μόνο οι μάχες που δεν δίνουμε.

Μια νέα γενιά τέλειωσε το Λύκειο και ξεκινά την πορεία της στη ζωή. Το δικό μας χρέος είναι να σταθούμε στο πλευρό τους και να διευκολύνουμε τα πρώτα τους βήματα. 

Ας γίνουμε εμείς με τη στάση και τη στήριξή μας η γέφυρα που θα οδηγήσει τα παιδιά μας σε ένα μέλλον μακρύ και γεμάτο προοπτικές.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων