Διευκρινίσεις για την κοπή ενός δένδρου

Σχετικά με την κοπή δέντρου και τα σχόλια που διατυπώθηκαν, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άγγελος Καρατζάς προχώρησε στις παρακάτω διευκρινίσεις:

«Τη Δευτέρα (22/12) διαπιστώθηκε ότι το επίμαχο δέντρο είχε γείρει και ο κίνδυνος για την πτώση του, με το παραμικρό φύσημα του ανέμου, ήταν άμεσος και ορατός διά γυμνού οφθαλμού. Την κατάσταση αυτή διαπίστωσαν και οι υπηρεσίες του Δήμου.

Υπήρξε συνεπώς ανάγκη για άμεση παρέμβαση. Η αρχική πρόβλεψη ήταν για να κοπεί τμήμα του δέντρου που είχε ήδη σπάσει και σχεδόν αποκοπεί από τον κορμό του. Σε αυτήν την προσπάθεια διαπιστώθηκε ότι το δέντρο είχε σαπίσει εσωτερικά και το κόψιμό του ήταν αναγκαστική επιλογή.

Αυτή ήταν η κατάσταση που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισα.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες και στην αντιπολίτευση να αναζητήσει ένα πιο γόνιμο ρόλο από την άσκηση της αντιπολίτευσης του σάπιου δέντρου».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων