Διάβημα του Δημάρχου στην Αστυνομία για τους τσιγγάνικους γάμους

Σε προσωπικό διάβημα προς το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαϊας Χρήστο Ψύχα και προς το διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Θεοδόση Σαμπανιώτη προχώρησε σήμερα (25/5) ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούν οι τσιγγάνικοι γάμοι.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε στους συνομιλητές του την ανάγκη να τηρούνται όλες οι νόμιμες προβλέψεις για την κοινή ησυχία και την κυκλοφορία, οι οποίες παραβιάζονται κατά συρροή σε κάθε τσιγγάνικο γάμο προκαλώντας ανυπόφορη όχληση στους κατοίκους της Κάτω Αχαϊας.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και τις διαστάσεις του αλλά ταυτόχρονα σημείωσαν και τις ελλείψεις που έχουν σε προσωπικό, γεγονός που δυσκολεύει την πλήρη αστυνόμευση.

Από τη πλευρά ο Σπύρος Μυλωνάς υπογράμμισε ότι η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής που θα συνεχίσει να διεκδικεί με όλους τους τρόπους την πλήρη τήρηση της νομιμότητας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων