Διάβημα του Δημάρχου στην Αστυνομία για τους τσιγγάνικους γάμους

Σε προσωπικό διάβημα προς το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαϊας Χρήστο Ψύχα και προς το διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Θεοδόση Σαμπανιώτη προχώρησε σήμερα (25/5) ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούν οι τσιγγάνικοι γάμοι.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε στους συνομιλητές του την ανάγκη να τηρούνται όλες οι νόμιμες προβλέψεις για την κοινή ησυχία και την κυκλοφορία, οι οποίες παραβιάζονται κατά συρροή σε κάθε τσιγγάνικο γάμο προκαλώντας ανυπόφορη όχληση στους κατοίκους της Κάτω Αχαϊας.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και τις διαστάσεις του αλλά ταυτόχρονα σημείωσαν και τις ελλείψεις που έχουν σε προσωπικό, γεγονός που δυσκολεύει την πλήρη αστυνόμευση.

Από τη πλευρά ο Σπύρος Μυλωνάς υπογράμμισε ότι η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής που θα συνεχίσει να διεκδικεί με όλους τους τρόπους την πλήρη τήρηση της νομιμότητας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων