Διασπορά ψευδών ειδήσεων

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαϊας εκδόθηκε το παρακάτω σχόλιο:

«Η φετινή λαμπρή εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα, συνοδεύτηκε από ευρεία διασπορά ψευδών ειδήσεων. Σύμφωνα με αυτές στο πανηγύρι της Κάτω Αχαϊας τα μαγαζιά εστίασης και αναψυχής δεν «έπαιζαν» μουσική επειδή το απαγόρευσε ο Δήμος.

Πρόκειται για απόλυτο ψέμα. Ο Δήμος δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στο θέμα αυτό. Ουδείς ζήτησε άδεια για μουσική ή παράταση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων με μουσική και σε κανένα δεν αρνήθηκε ο Δήμος την μουσική.

Το καθεστώς λειτουργίας των καταστημάτων και φέτος είναι το ίδιο με αυτό των προηγούμενων χρόνων. Ο Δήμος μάλιστα στο θέμα της δυνατότητας των καταστημάτων να ψήσουν έξω από τα μαγαζιά και μετά από απαίτηση κάποιων επαγγελματιών συναίνεσε στο απολύτως δίκαιο αίτημα. Επίσης οι δραστηριότητες των Δυμαίων 2022 σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν μέσα στην πόλη με αποκλειστικό στόχο να στηριχτούν τα μαγαζιά της Κάτω Αχαΐας.

Είναι οι γνωστοί συκοφαντικοί κύκλοι που επιχειρούν να χτυπήσουν το Δήμο με παρόμοια ψεύδη και συκοφαντίες! Τους παραδίδουμε στην κοινή γνώμη και τους ειδοποιούμε ότι οι συκοφαντίες και τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων