Διακοπές στη Δυτική Αχαΐα με τα μάτια ενός παιδιού

Ημερίδα με θέμα «Δυτική Αχαΐα: Διακοπές με τα μάτια ενός παιδιού» πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 16/1) στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Wonder στο οποίο μετέχει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας από κοινού με άλλους Δήμους της περιφέρειας Αδριατικής-Ιονίου.

Στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθεί η ελκυστικότητα και η ανταγωνιστικότητα των τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας Αδριατικής-Ιονίου χάρη σε μια φιλική προς τα παιδιά προσέγγιση, στοχευμένη στη βελτίωση της βιωσιμότητας των πόλεων και της τουριστικής προσφοράς, μέσω της ανάπτυξης συμμετοχικών μεθόδων.

Στην ημερίδα πήραν το λόγο και παρουσίασαν το περιεχόμενο του προγράμματος ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά και η εκπρόσωπος και δασολόγος της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφιλιάς Αλεξάνδρα Αναγνωστοπούλου.

Στη συνέχεια παρατίθενται η παρουσίαση της Αλεξάνδρας Αναγνωστοπούλου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων