ΔΕΥΑΔ: Θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι κλέβουν νερό

Απροσδιόριστες διαστάσεις και πάντως εξαιρετικά εκτεταμένες φαίνεται πως διατηρεί το φαινόμενο της κλοπής νερού σε κοινότητες του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

Οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΔ έχουν εντοπίσει το φαινόμενο. Οι ποσότητες του νερού που διοχετεύονται στα τοπικά δίκτυα, ενώ υπερεπαρκούν για την ύδρευση των κατοίκων, εν τούτοις «εξαφανίζονται» με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νερό και να γίνονται διακοπές ύδρευσης. Σημειώνεται ότι πρόκειται για ποσότητες νερού που διαφεύγουν και δεν καταγράφονται από υδρόμετρα.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος η ΔΕΥΑΔ προχωράει σε 3 σημαντικές ενέργειες:

  1. Συγκρότηση ειδικού συνεργείου που θα ασχολείται με τον εντοπισμό κρουσμάτων νεροκλοπής, αρχής γενομένης από τις περιοχές εκείνες στις οποίες έχει καταγραφεί το γεγονός και καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου αν χρειαστεί.
  2. Κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον αρμόδιο εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου, καταγγελίες περιστατικών κλοπής νερού στην αστυνομία – έχει ήδη ζητηθεί η συνδρομή της – ώστε να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στη Δικαιοσύνη, παράλληλα με την επιβολή προστίμων όπως προβλέπονται από τον κανονισμό της επιχείρησης.
  3. Δυνατότητα αναφοράς/καταγγελίας στους συνδημότες που έχει πέσει στην αντίληψή τους κρούσμα κλοπής νερού με τους εξής τρόπους: Μέσω τηλεφώνου : 26930 25201 (διαθέσιμο από τις 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. κάθε εργάσιμη) Μέσω email: katagelies@deyadymaion.gr

Όλες οι καταγγελίες, επώνυμες και ανώνυμες, θα αντιμετωπίζονται άμεσα και με την δέουσα εμπιστευτικότητα βάσει της νομοθεσίας σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα κανάλια επικοινωνίας για ερωτήσεις, πληροφορίες ή παράπονα σχετικά με τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΔ. Υπενθυμίζεται ότι, σε τελευταία ανάλυση, το νερό δεν κλέβεται από τη ΔΕΥΑΔ αλλά από τους συνδημότες που το χρειάζονται και το στερούνται.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων