Δεν έμαθε τίποτε, δεν ξέχασε τίποτε…

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε το παρακάτω σχόλιο:

Με μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο περιοδικό «Πατρινόραμα» ο κ. Χρ. Νικολάου επαναλαμβάνει το χειρότερο εαυτό του.

Ενδεικτικά και μόνο σημειώνουμε τα εξής:

1) Ισχυρίζεται ότι παρέδωσε ταμείο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ. Ψεύδεται. Από το 1,4 εκατ. ευρώ, περίπου 500.000 ευρώ ήταν δαπάνες τρέχουσας μισθοδοσίας και περίπου 550.000 ευρώ ήταν άμεσα απαιτητές από καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του Δήμου. Και έπεται συνέχεια! Αυτά παρέδωσε…

2) Ισχυρίζεται ότι το έργο «αρδευτικά δίκτυα Δυτικής Αχαΐας και συμπλήρωση μελετών διωρύγων μεταφοράς ύδατος» με εκτιμώμενο κόστος κατασκευής 80 εκατ. ευρώ εντάχθηκε στα μεγάλα έργα. Ψεύδεται. Το έργο αυτό δεν είναι ενταγμένο προς χρηματοδότηση σε κανένα απολύτως πρόγραμμα.

3) Ισχυρίζεται ότι επί των ημερών του ο προαστιακός σιδηρόδρομος έφτασε στη Δυτική Αχαΐα. Εκείνο το άθλιο προεκλογικό τρικ με δρομολόγια που έγιναν για λίγες ημέρες πριν και σταμάτησαν αμέσως μετά τις εκλογές, ίσα για να φωτογραφηθεί προεκλογικά ο κ. Νικολάου, είναι καλύτερα να το ξεχάσει και ο ίδιος.

4) Αναρωτιέται ο κ. Νικολάου που είναι οι αναλύσεις της ποιότητας του νερού. Ξέχασε τις παραλείψεις του. Η αλήθεια είναι ότι αναλύσεις, όπως και χλωρίωση του νερού γίνονται για πρώτη φορά και είναι αυτή η δημοτική αρχή, που ενημερώνει συστηματικά τους δημότες για την ποιότητα του νερού. Προτιμότερο να μην μιλάτε για το νερό κε Νικολάου!!! Ο Λαός της δυτικής Αχαΐας γνωρίζει!!!

5) Ομιλεί και για τη β’ φάση της ανάπλασης στην Κάτω Αχαΐα. Μια β’ φάση που

ουδείς γνώριζε τι περιελάμβανε και που η νυν δημοτική αρχή χρειάστηκε να την επικοινωνήσει με τους συνδημότες ώστε να προκύψει λύση κοινής αποδοχής και λειτουργική.

Ας σταματήσουμε εδώ. Από ολόκληρη τη συνέντευξη προκύπτει ένα συμπέρασμα. Δέκα πέντε μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές ο κ. Νικολάου δεν έμαθε τίποτε από απo αυτές αλλά και δεν ξέχασε τίποτε από το θλιβερό απολογισμό της θητείας του.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων