ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΕΔΔΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ

 

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Δυμαίων ( Κ.Ε.Δ.ΔΥ ) μαζί με τους εργαζόμενους του κοινωνικού τομέα, παρέλαβε από το αστυνομικό τμήμα κάτω Αχαΐας το δεύτερο κατά σειρά αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες  ατόμων ΑΜΕΑ  με κινητικές δυσκολίες .

Η κ. Μαραγκού αρχιφύλακας του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας προβαίνει στην συλλογή πλαστικών πωμάτων με σκοπό την ανταλλαγή τους για την εξασφάλιση αναπηρικών αμαξιδίων γεγονός που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα , μια κίνηση που προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη. Ευαισθητοποιεί όλους μας να συμβάλουμε στην «αγορά» ( μέσω της συλλογής και της ανταλλαγής πλαστικών πωμάτων ) αναπηρικών αμαξιδίων που αποτελεί βασική ανάγκη των ατόμων ΑΜΕΑ που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Η  συλλογή των πλαστικών πωμάτων θα συνεχίσει να γίνεται και από την Κοινωφελή Επιχείρηση ( ΚΕΔΔΥ ).

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η συλλογή τους με σκοπό την «αγορά» του πρώτου αναπηρικού αμαξιδίου ειδικών προδιαγραφών .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας κ Τερεζάκη Νικόλαο, την κ. Μαραγκού Χριστίνα αρχιφύλακα  και όλους τους αστυνομικούς που έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια μας , ελπίζοντας πως θα αποτελέσουν το έναυσμα για να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες που αφορούν τον συνάνθρωπο μας που μας έχει ανάγκη.

 

 

 

Με Εκτίμηση,

 

Η πρόεδρος ,Κοκκίνη Πατρούλα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων