Δελτίο Τύπου 30/11/2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Στέγαση και Επανένταξη» Με τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΖΕΙΝ»

Δελτίο Τύπου 30/11/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Στέγαση και Επανένταξη» Με τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΖΕΙΝ»

 

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ” με τον διακριτικό τίτλο “ΙΚΕΛΟΣ”και Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει ότι, το σύνολο των ωφελούμενων του προγράμματος «ΕΥΖΕΙΝ» έχει πλέον εγκατασταθεί σε κατοικίες της επιλογής τους, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση υλοποίησης του σχεδίου που αφορά το εν λόγο  πρόγραμμα  Οι κατοικίες αυτές  έχουν εξοπλιστεί πλήρως με όλη την απαραίτητη οικοσκευή προκειμένου να είναι λειτουργικές και άνετες. Παράλληλα, έχουν γίνει  οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ενταχθεί  εργασιακά ,το 40% των ωφελούμενων.

Είναι αρκετά σημαντικό, επίσης, να αναφέρουμε  ότι οι ωφελούμενοι, υποστηρίζονται ψυχολογικά καθ όλη την διάρκεια της  συγκεκριμένης διαδικασίας, πράγμα που έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στην ενσωμάτωση τους στον κοινωνικό ιστό.

 

Η Πράξη την οποία υλοποιεί  ο «ΙΚΕΛΟΣ»  και ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» και χρηματοδοτείται από πόρους της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και με Αρχή Διαχείρισης το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ).

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων