Μπαίνουν στο Κτηματολόγιο η Κάτω Αχαΐα και οι Τοπικές Κοινότητες Άνω & Κάτω Αλισσού στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Συνάντηση με τον κ. Αλαβάνο Ιωάννη , πολιτικό μηχανικό και συντονιστή των εταιριών που έχουν αναλάβει το Κτηματολόγιο,  είχε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης για το πρώτο στάδιο κτηματογράφησης που θα ακολουθήσει, ενώ οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά μέσα από τη «Μηχανή Αναζήτησης Περιοχών» για το στάδιο Κτηματογράφησης, στο οποίο βρίσκεται η περιοχή τους, καθώς και για τις σχετικές προθεσμίες υποβολής δηλώσεων ή υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ένστασης, τόσο για τα νέα όσο και για τα προηγούμενα προγράμματα. Τέλος ο κ. Αλαβάνος ζήτησε την στήριξη του Δήμου στην διαδικασία  που απαιτείται για την ένταξη των ως άνω περιοχών στο Κτηματολόγιο. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος  κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος και επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Παν/της Γεωργακόπουλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων