Αποκαθίστανται  τα προβλήματα υδροδότησης στο Λάππα.

Επιλύονται τα σημαντικά προβλήματα υδροδότησης που είχαν προκύψει στο Λάππα, το τελευταίο διάστημα ύστερα, από την πρωτοβουλία συνδημότη – ο οποίος ζήτησε να μην δημοσιευτεί το όνομα του – να παραχωρήσει την γεώτρησή του.

«Αφού ευχαριστήσουμε, τον συνδημότη μας o οποίος μας παραχώρησε την γεώτρησή του  έως  ότου ανορυχθεί η νέα γεώτρηση στο Λάππα, ζητούμε από τους καταναλωτές να κάνουν χρηστή διαχείριση και όχι υπερκαταναλώσεις. Οι  υδροφόρες του Δήμου  εφοδίαζαν  τα σχολικά συγκροτήματα και τις δεξαμενές τις ημέρες που το πρόβλημα ήταν έντονο. Ολοκληρώνεται  ο καθαρισμός και η απολύμανση  των δεξαμενών ενώ παράλληλα συνεργείο της Δ.ΕΥ.Α.Δ.  καταγράφει και διορθώνει αστοχίες σε μεμονωμένα περιστατικά καθώς κάποια νοικοκυριά αντιμετωπίζουν πρόβλημα  σχετικά με την πίεση του νερού και όχι με την ροή.  Ταυτόχρονα όπου διαπιστώνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί παράνομη σύνδεση ή έχουν αφαιρεθεί οι μετρητές θα εφαρμόζεται ότι προβλέπει ο κανονισμός της Επιχείρησης.

Κλείνοντας ζητούμε από τους συνδημότες μας να ταχτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και να προβούν σε διακανονισμούς ώστε να μπορέσει και η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. με την σειρά της να ρυθμίσει τις δικές της οικονομικές  υποχρεώσεις προς την Δ.Ε.Η.» αναφέρει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Χρήστος Σκάγιας.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων