ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ»

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε διεθνή ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ» για τις ανάγκες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για το έτος 2013 με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά και ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%), σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Για τα καύσιμα το ποσοστό έκπτωσης δίνεται στη μέση τιμή λιανικής πώλησης κατά την ημέρα παράδοσής του, όπως αυτή προκύπτει από το εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης τιμών καυσίμων που εκδίδεται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (φαίνεται στην ιστοσελίδα http://www.fuelprices.gr/CheckPrices) για το Νομό Αχαΐας Δήμο Δυτικής για τα καύσιμα και για τα λιπαντικά η χαμηλότερη τιμή σε ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στην Κάτω Αχαΐα οδός Απ. Ανδρέου αρ. 16, την 11η Ιουνίου 2013, ημέρα Τρίτη, με ώρα έναρξης την 11.00 π.μ. και ώρα λήξης επίδοσης προσφορών την 11.30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού.
Κατεβάστε όλα τα αρχεία εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων