Ανοιχτή εκδήλωση για τους γονείς στην Κάτω Αχαΐα από το κέντρο πρόληψης Αχαΐας “Καλλίπολις” και την Κ.Ε.Δ.ΔΥ. την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

 

 

 

 

 

 

Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων

& Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας

                                                                   

 

 

 

 

 

 

Πάτρα, 27/11/2017

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ : «Ανοιχτή εκδήλωση για γονείς στην Κάτω Αχαΐα»

 

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για γονείς στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη (Πλ. Δημοκρατίας, Κ.Αχαΐα) με θέμα: «Η αξία των συναισθημάτων στη ζωή μας». Η εκδήλωση υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.) Ο Δήμος Δυμαίων συμμετέχει ενεργά στην Αστική Εταιρεία του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας και σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίζονται κάθε χρόνο μια σειρά από δράσεις που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες της περιοχής με στόχο την προαγωγή της υγείας και την πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης.

Εισηγήτρια στην εκδήλωση θα είναι η κ. Σταύρου Θωμαΐς, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις και στόχος είναι να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την αναγνώριση και έκφραση των συναισθημάτων όπως:

  • Υπάρχουν καλά και κακά συναισθήματα;
  • Τι συμβαίνει όταν καταπιέζουμε συνεχώς τα συναισθήματά μας;
  • Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά να διαχειριστούν το θυμό, το φόβο ή ένα πένθιμο γεγονός στη ζωή τους;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ: 2610226948 – 2610623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr &: https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων