Ανασυστάθηκε το γραφείο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, με έδρα την Κάτω Αχαΐα.

Μήνυμα Δημάρχου:

«Οι τεράστιες δυσκολίες αλλά και η οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουμε δεν μας απογοητεύουν ούτε μας αποθαρρύνουν ώστε να υποστείλουμε την σημαία της διεκδίκησης για τον τόπο μας. Αντίθετα μας κάνουν πιο ώριμους και πιο δυνατούς ώστε καθημερινά να προσπαθούμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, να διευκολύνουμε και  να «καλύπτουμε»  την ανάγκη εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων συνδημοτών μας με τις δημόσιες υπηρεσίες χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά. Σ’ αυτό το πλαίσιο καταφέραμε την επαναλειτουργία του Ι.Κ.Α. στο Δήμο μας και την στέγασή του στο Κ.Ε.Π. της Κάτω Αχαΐας – παρά την στενότητα χώρου που αντιμετωπίζουμε – χωρίς να δαπανήσουμε ούτε ένα ευρώ για ενοίκια. Άλλωστε αυτή ήταν και η προεκλογική μας δέσμευση, καθημερινή δουλειά με στόχο την εξυπηρέτηση του δημότη, το νοικοκύρεμα και την προκοπή του Δήμου μας χωρίς σπατάλες και πολλά λόγια, αλλά με λόγο, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και σεβόμενοι την δεινή κατάσταση της Χώρας».

 

Χρήστος Γεωργ. Νικολάου

Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ι.Κ.Α.

Σώσου Ταυρομενέως & Φλέμινκγ

(εντός του ΚΕΠ Κ. Αχαΐας, πλησίον της Πλατείας Παπαγιαννόπουλου – Τηλέφωνο & fax :26930-22631)

 IKA fvto apo dhmopoylo

 

 

 

 

 

 

Λειτουργίες υποκαταστήματος Ι.Κ.Α.

Α. ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

 

  1. Διαχείριση οθόνης αναζήτησης ασφαλισμένου.
  2. Απογραφή ασφαλισμένων.
  3. Μεταβολή των μεταβλητών στοιχείων του μητρώου Ασφαλισμένων.
  4. Θεώρηση βιβλιαρίου υγείας για τις περιπτώσεις που η ασφαλιστική ικανότητα αποδίδεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
  5. Χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας για μακροχρόνια ανέργους του ΟΑΕΔ.
  6. Αίτηση για έκδοση Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασθενείας ΕΚΑΑ.

 

Β. ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

  1. Παραλαβή δικαιολογητικών.

 

Γ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

  1. Εκτύπωση του αποσπάσματος Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης ΑΑΛΑ.
  2. Εκτύπωση βεβαιώσεων Ασφαλιστικής Ενημερότητας για τις περιπτώσεις που δεν απαιτούνται ενέργειες από το Υποκατάστημα. Εξαιρούνται οι βεβαιώσεις Ασφαλιστικής Ενημερότητας για τα δημόσια έργα καθώς και για ιδιωτικά τεχνικά έργα.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων