Ανάρτηση των χαρτών με τα όρια για τις εντός Οικισμού και Οικιστικών Πυκνώσεων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΔΟΜΗΣΗΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Χωροταξίας και Δόμησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ανακοινώνει ότι από τις 23 Μαΐου 2017 απέστειλε έγγραφο προς το Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. (Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση), με το οποίο ενημέρωνε ότι ο Δήμος εισήγαγε στην διαδικτυακή εφαρμογή του ΕΚΧΑ τα όρια των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων του Δήμου και ότι θα πρέπει να ενημερωθούν οι αναρτημένοι δασικοί χάρτες.

Κατόπιν αυτού, από σήμερα έχουν αναρτηθεί οι χάρτες με τα όρια για τις εντός Οικισμού και Οικιστικών Πυκνώσεων του Δήμου μας περιοχές και οι Δημότες μας μπορούν να δουν αν οι ιδιοκτησίες τους είναι μέσα στα όρια αυτά με αποτέλεσμα να εξαιρούνται από τους δασικούς χάρτες.

Επίσης ανακοινώνεται ότι οι αναρτήσεις των δασικών χαρτών παίρνουν παράταση μέχρι τις 27 Ιουλίου 2017, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για τη Σύμβαση της Βαρσοβίας. 

Η καταληκτική αυτή ημερομηνία είναι δεσμευτική και αποτελεί την τελευταία παράταση που δίνεται, η παράταση θα δώσει το περιθώριο χρόνου στους πολίτες να υποβάλλουν αντιρρήσεις επί του χαρακτήρα των εκτάσεων στον αναρτημένο δασικό χάρτη, αιτήματα πρόδηλου σφάλματος για διόρθωση στον χάρτη και αιτήματα εξαγοράς ή έγκρισης επέμβασης για τις καλλιεργούμενες εκτάσεις που είχαν στο παρελθόν δασικό ή χορτολιβαδικό χαρακτήρα, είναι άλλης μορφής σήμερα και είναι ενταγμένες στο ΟΣΔΕ.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αρ. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων