Αναμένεται κλιμάκιο του Υπουργείου για την αναζήτηση λύσεων στην Πατρών-Πύργου

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται κλιμάκιο τεχνικών του Υπουργείου Υποδομών που θα μελετήσει επί τόπου τα προβλήματα που δημιουργεί η ανακατασκευή της παλιάς εθνικής οδού Πατρών-Πύργου και θα αναζητήσει τις πιθανές λύσεις.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Δυτικής Αχαϊας και εκπροσώπων των πληττομένων περιοχών με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και συνεργάτες του.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας και σ’ αυτήν πήραν μέρος ο περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος και ο σύμβουλος του Περιφερειάρχη Χρ. Μητρογιώργος. Η αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Γκοτσόπουλο, τους αντιδημάρχους Σπ. Σταυρογιαννόπουλο, Κ. Παλαιολόγο και Γρ. Μάλλιαρη ενώ εκ μέρους της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Ραυτακόπουλος.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος των Καρεϊκων Γ. Κωστούρος, ο πρόεδρος των Σαγεϊκων Α. Σαρτζής και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γομοστού Α. Νιφόρας.

Η περιγραφή του προβλήματος δεν κράτησε πολύ δεδομένου ότι ο Περιφερειάρχης είχε ιδίαν αντίληψη του ζητήματος. Ταυτόχρονα ο Ν. Φαρμάκης ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις σχετικές του επαφές με το Υπουργείο Υποδομών και για την επικείμενη άφιξη του κλιμακίου από τεχνικούς του Υπουργείου προκειμένου να αναζητηθούν πιθανές λύσεις του προβλήματος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων