Αιμοδοσία στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα

Μία από τις παράπλευρες απώλειες της νόσου covid έχει πλήξει σοβαρά τα κέντρα αιμοδοσίας των νοσοκομείων αφού οι αιμοδότες αποφεύγουν να επισκέπτονται τα νοσοκομεία.Το γεγονός αυτό έχει σοβαρές συνέπειες σε πολυμεταγγιζόμενα άτομα και σε μια ολόκληρη σειρά ασθενών που έχουν ανάγκη μεταγγίσεων.

Στην προσπάθεια συμβολής στην κάλυψη αυτού του προβλήματος οργανώθηκε αιμοδοσία στην Κάτω Αχαΐα, σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου.

Για τις ανάγκες της αιμοληψίας βρέθηκε στην πλατεία η κινητή μονάδα ενώ η όλη προσπάθεια οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Αιμοδότης» και το κέντρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 29.9.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 29/09/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων