Αγορά οικοπέδου και κτίσματος στον Άγιο Νικόλαο Κράλη

Ένα χρόνιο αίτημα ικανοποιήθηκε. Οικόπεδο έκτασης 700 τ.μ. που βρίσκεται στην κοινότητα Αγίου Νικολάου Κράλη αγοράστηκε από το Δήμο Δυτικής Αχαϊας με τίμημα 58.500 ευρώ με τα συμβόλαια να υπογράφονται σήμερα Δευτέρα (19/9).

Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται κυριολεκτικά στο γεωγραφικό κέντρο της Ωλενίας (στη συμβολή των επαρχιακών οδών Κάτω Μαζαρακίου-Κάτω Αχαϊας και Κάτω Αχαϊας-Εφύρας)) ενώ ταυτόχρονα υπάρχει κτίσμα εμβαδού 136 τετραγωνικών μέτρων.

Οι προοπτικές αναφέρουν ότι τόσο η έκταση όσο και το κτίσμα θα αποκτήσουν κοινωφελή χαρακτήρα προσθέτοντας στην κοινότητα αλλά και στην δημοτική ενότητα μια σημαντική αστική υποδομή.

Στη φωτογραφία, από την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων διακρίνονται ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Νικολάου Κράλη και ο Γιώργος Μπούνιας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 26.09.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 26/09/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων