Αγορά οικοπέδου για την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Αχαϊκού στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

 

«Έπεσαν» οι υπογραφές, για την αγορά του οικόπεδου & την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Αχαϊκού  του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

«Άλλο ένα οικόπεδο που προορίζεται να διαμορφωθεί σε μια όμορφη πλατεία, στο Αχαϊκό  καταφέρνει και αποκτά η Δημοτική Αρχή,  ύστερα από τις αγορές Φώσταινα κ.α. Οι πλατείες θα αποτελέσουν χώρους αναγέννησης, τόπους συναντήσεων και εκδηλώσεων των χωριών μας και θα μας φέρουν πιο κοντά τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και συνέχισε λέγοντας «θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον Προέδρο του χωριού κ. Παναγιώτη Κολλιόπουλο για την άψογη συνεργασία που έχουμε όσο και την πρώην  ιδιοκτήτρια του οικοπέδου κα Κατσιμπέρη Χριστίνα για την υπομονή τους  και την εμπιστοσύνη που έδειξαν  στην Δημοτική Αρχή».

«Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή που μέσα σε ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, κατάφερε και ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα του χωριού μας. Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία που έχουμε για το καλό των συνδημοτών μας και κάτ’επέκταση όλου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας…..μόνο όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε…….» ανέφερε  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αχαϊκού κ. Παναγιώτης  Κολλιόπουλος.

Τέλος παρών κατά την σύναψη των συμβολαίων ήταν και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Ιωάννης  Σαράντης. 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων