Αγορά ακινήτου στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, στη Δημοτική Ενότητα Λαρίσου, στην Τοπική Κοινότητα Ριόλου.

Συνεχίζονται οι αγορές ακινήτων στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο υιοθέτησε και δρομολόγησε την πρόταση της Τοπικής Κοινότητας Ριόλου  για αγορά ενός οικοπέδου το οποίο φέρει μέσα κτίσμα προκειμένου να διαπλατυνθεί ο κεντρικός δρόμος του χωριού.

«Δρομολογούμε την αγορά του οικοπέδου που υπέδειξε η Τοπική Κοινότητα του χωριού καθώς με την κατεδάφιση του ακινήτου – που υπάρχει στο οικόπεδο – θα διευκολυνθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και θα αυξηθεί η ασφάλεια των πεζών. Επιπλέον σε τμήμα του χώρου που θα διαμορφωθεί θα επιτραπεί η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων  από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Μια σημαντική παρέμβαση που εκτός από χρηστικούς και ουσιαστικούς λόγους θα προσδώσει και την απαραίτητη αισθητική»  τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων