Αγώνας αντοχής από Κάτω Αχαΐα μέχρι Αρχαία Ολυμπία

Με αφετηρία την Κάτω Αχαΐα και τερματισμό στην Αρχαία Ολυμπία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/5) ο αγώνας αντοχής ποδηλασίας δρόμου στα πλαίσια του 43 ου «Γύρου Θυσίας».

Πρόκειται για από τις σημαντικότερες διοργανώσεις με πανελλήνια απήχηση στο χώρο της ποδηλασίας με σημαντικές παρουσία και «συμμετοχή» στη βαθμολογία ομάδων και αθλητών.

Την έναρξη του αγώνα, με το κατέβασμα της σημαίας κήρυξε ο δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς που δήλωσε τα εξής:

«Μετά την περσινή ματαίωση, λόγω πανδημίας, του αγώνα υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά όλους τους αθλητές. Ελπίζω ότι ο αυτός ο ποδηλατικός αγώνας θα σημάνει μια γενικότερη επιστροφή στην κανονικότητα όπως επίσης ελπίζω ότι η Κάτω Αχαΐα θα είναι η αφετηρία όχι μόνο για αυτήν τη σημαντική αθλητική διοργάνωση, αλλά και σε μια σειρά άλλους από άλλους τομείς και δραστηριότητες».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – Άνω Αχαΐα

Η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών σύνδεσης της Κοινότητας της Άνω Αχαΐας με το φράγμα,

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων