Αυτόματη παρακολούθηση της χλωρίωσης του νερού

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα (19/4) ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάκης Κουνάβης με τους καθηγητές του τμήματος Μηχανικών Η/Υ στο Πολυτεχνείο Πατρών Βαγγέλη Δερματά και Κυριάκο Σγάρμπα καθώς και το Φώτη Σωτηρόπουλο, ειδικό σε ζητήματα τεχνητής νοημοσύνης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ο σχεδιασμός προγράμματος για την αυτόματη παρακολούθηση του συστήματος χλωρίωσης του νερού στο δίκτυο της ΔΕΥΑΔ. Το πρόγραμμα θα παρακολουθεί συνεχώς την ποσότητα του χλωρίου, την κατάσταση των χλωριωτών, το υπολειπόμενο χλώριο αλλά και το PH του νερού και όλα αυτά τα στοιχεία θα διατίθενται σε πραγματικό χρόνο στο κεντρικό δίκτυο υπολογιστών της ΔΕΥΑΔ.

«Προχωράμε σε σημαντική κίνηση εκσυγχρονισμού της ΔΕΥΑΔ» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Σήμερα τα πιθανά προβλήματα χλωρίωσης του νερού εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται σε αρκετό χρόνο αφότου προκύψουν. Εξετάσαμε τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού τους, εξέλιξη που θα μας επιτρέψει να έχουμε άμεσες παρεμβάσεις ώστε να επιτύχουμε συνεχή και υψηλή την ποιότητα του νερού που διαθέτουμε στους δημότες μας», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα μέτρα λόγω επικείμενων πλημμυρικών φαινομένων κακοκαιρία ΕΜΙΛ”

Σήμερα Παρασκευή 1/3/2024 συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΣΑΓΑΙΙΚΑ 27-02-2024.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Ε.Δ.Η.Ε. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-02-2024 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΑΙΙΚΩΝ ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων