37ος Ποδηλατικός Γύρος «ΘΥΣΙΑΣ» προς τιμήν του Αχαιού ποδηλάτη Κανέλλου Κανελλόπουλου

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γ.Σ. Δύμης και τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών συνδιοργανώνοντας για τρίτη συνεχή φορά τον 37ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ» αγώνα Σιρκουί  προς τιμήν του ποδηλάτη Κανέλλου Κανελλόπουλου στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων της πρώην Νομαρχίας Αχαΐας και του Δήμου Καλαβρύτων για την Εθνική Επέτειο της «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821».

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου 2014 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 15:00 έως 18:00 περίπου και θα συμμετάσχουν αθλητές μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας με πολλές συμμετοχές στο εξωτερικό.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι: αφετηρία η Πλατεία Δημοκρατίας- Πατρών Πύργου – Αθηνάς – Γεωργίου Μαχαίρα (Κολοσάρα)– Στεναίτικα- Αγιοβλασίτικα- Άνω Αχαΐα και τερματισμός στο Ελαιοχώρι Αχαΐας.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες πραγματοποιούνται για 35 χρόνια και την επόμενη μέρα Τρίτη 25/3/2014 θα συνεχίσουν με τον κλασικό πλέον αγώνα αντοχής 100 Km που θα αρχίσει στις 09:00 με εκκίνηση από Μόλο Αγ. Νικολάου και θα τερματίσει στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας.

Ο αγώνας πραγματοποιείται προς την τιμήν των ηρώων του 1821.

thysias

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων