¨Μπήκαν¨ οι υπογραφές, για την αγορά του οικόπεδου & την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Φώσταινας της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Υπογράφηκε το συμβόλαιο για την αγορά οικόπεδου & την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Φώσταινας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. «Νιώθουμε ευχάριστα σήμερα γιατί μετά από αρκετά εμπόδια που καταφέραμε να ξεπεράσουμε υπογράψαμε το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου στην Φώσταινα. Ένα χώρος που μας υποδείχτηκε από την Τοπική Κοινότητα και τους συνδημότες μας και τον οποίο στοχεύουμε να διαμορφώσουμε σε μια όμορφη πλατεία, στο κέντρο του χωριού.  Οι πλατείες θα αποτελέσουν χώρους αναγέννησης, τόπους συναντήσεων και εκδηλώσεων των χωριών μας και θα μας φέρουν «πιο κοντά»  αυτές τις δύσκολες       στιγμές που περνάμε σαν χώρα. Επιπλέον να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντώνιο Τόγια , πρώην ιδιοκτήτη του ακινήτου,  για την υπομονή του και την  εμπιστοσύνη  που έδειξε στην Δημοτική Αρχή», ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

«Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή που μέσα σε ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, κατάφερε και πραγματοποίησε το όνειρο του χωριού» τόνισε ο πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας Φώσταινας κ. Αλέξης Δημητρακόπουλος  και συνέχισε λέγοντας «οραματιζόμαστε μια όμορφη πλατεία στο χωριό μας η οποία θα αποτελέσει  πόλο επισκεψιμότητας αλλά και χώρο παραδοσιακών πανηγυριών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐα».

Τον Δήμαρχο κατά την υπογραφή του συμβολαίου συνόδευε ο αντιδήμαρχος Δ.Ε.  Ωλενίας κ. Χρήστος Σκάγιας. 

2 1

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων